Utrechtse voormalige Kickboks kampioene mag als eerste Nederlandse vrouw ooit vechten voor de UFC TITEL!

Entertainmentjan 25 2017, 17:28
De voormalige kickboks wereldkampioeneGermaine “The Iron Lady” de Randamieheeft de kans om de eerste Nederlandse vrouw te worden die de UFC titel wint. Zij neemt het zaterdag 11 februari op tegen de vrouw die de ongeslagen Ronda Rousey versloeg, de champ bij de vrouwen, niemand minder danHolly Holm.
Het gevecht vindt plaats in Brooklyn tijdens het derde UFC event in New York, UFC 208. De Randamie meldt: “Toen ik tekende bij UFC, was mijn grootste wens om te vechten voor de belt en deze naar Nederland te brengen. Die droom kan nu uitkomen. Ik kijk uit naar het gevecht tegen Holly. Ik ben er klaar voor!”
Germaine de Randamie komt oorspronkelijk uit Utrecht en als voormalig Muay Thai-kampioen maakte zij haar debuut bij UFC in 2013. Met drie overwinningen en maar een verloren wedstrijd, is ze tot nu toe erg succesvol.
Het gevecht tussen Germaine de Randamie en Holly Holm wordt 11 februari live uitgezonden op FOX om 04:00 uur in de ochtend. Bekijk hieronder een preview en de laatste fight van de Randamie in Ahoy Rotterdam:
[embed][/embed]
[embed][/embed]
[embed][/embed]
Bron: UFC Nederland