Racistische vrouw beschuldigt 14-jarige jongen van stelen iPhone! Krijgt karma! (Beelden)

Entertainmentdec 29 2020, 11:39
Als de vrouw op onderstaande beelden haar iPhone kwijt is, draait ze volledig door. Zo erg zelfs, dat ze een donkere 14-jarige jongen beschuldigt van diefstal. Haar argument: hij heeft een iPhone in zijn hand. Als de situatie volledig uit de hand loopt, grijpt de vader van de jongen in.
Op beelden is te zien hoe de vrouw keihard tegen de jongen begint te schreeuwen: ze wil haar iPhone terug en die heeft hij gestolen. 'Maak je een grapje!?' , vraagt de vader van de jongen. 'Denk je dat er maar één iPhone op de wereld is!?'.

Schreeuwen en agressief

Maar de vrouw blijft volhouden dat de jongen haar iPhone heeft gepakt. Ze haalt er zelfs de hotelmanager bij, die zich met de situatie geen raad weet. Zeker niet als de vrouw nog harder gaat schreeuwen en steeds agressiever wordt.

Bekende vader

Wat blijkt nou? De jongen die beschuldigd wordt, is de zoon van Keyon Harrold. Een bekende Amerikaanse jazztrompettist en Grammy winnaar én iemand die niet over zich heen laat lopen.
Oh, en de 'gestolen' telefoon wordt later keurig teruggebracht door een Uber-driver; de vrouw was hem in zijn auto vergeten...

Bekijk de bizarre beelden hieronder:

Bron: YouTube