marcomaanwaylon

Waylon zegt "iets te veel" over 'mogelijke' affaire Maan en Marco Borsato (Beeld)

Entertainmentmei 03, 13:39
Maan de Steenwinkel won in het zesde seizoen van The Voice of Holland, sindsdien is ze een gevestigde naam binnen de muziekwereld. Er werd een lange tijd gedacht door veel mensen dat ze de winst te danken had aan wat 'geflikflooi' achter de schermen bij het programma met Marco Borsato. Het is altijd een gerucht geweest, tot nu dan: "Waylon vertelt te veel."

Maan en Marco Borsato

Het is ondertussen twee jaren geleden dat RealityFBI beweerde 'uit eerste hand' te hebben vernomen dat Maan een affaire met Marco Borsato heeft gehad. Het verhaal werd eerder nog door Marco en Maan ontkent, waarna het wat rustiger werd rondom de twee. Maar Yvonne Coldeweijer is er ingedoken, en onthult nu dan ze heeft gebeld met Waylon, en die heeft haar het één en ander gezegd.

Yvonne

Zoals eerder vermeld deelt Yvonne haar 'scoops' niet meer openbaar op Instagram, daar moet je een betalend abonnement voor hebben voor haar platform. Toch deelt ze op Instagram een tipje van de sluier, wat volgens wat volgers genoeg verraad in het geval van Marco Borsato en Maan. Het lijkt erop dat het waar is dat de twee een affaire hebben gehad, dat zou Waylon Yvonne hebben vertelt.
Tekst gaat verder onder de foto..
yvonne

Waylon

''Ik ga vanavond een aantal audiofragmenten delen van Waylon aan de telefoon met mij. Hij vertelt mij veel te veel,'' schrijft Yvonne op Instagram, verwijzend naar de content achter haar betaalmuur. ''Hij zegt dat hij weet wat Marco heeft gedaan met Maan.'' Daarnaast plaatst Yvonne een alarmerende emoji: de aubergine. We weten allemaal wat daarmee bedoelt wordt.

Verraden

Een ander juice kanaal heeft twee jaar geleden zelfs een ex-vriendje van Maan gesproken die het verhaal uiteindelijk heeft bevestigd. "Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de Voice een affaire had met Marco." Dit zou niet alleen de genadeklap betekenen voor Marco, ook Maan en Waylon lopen kans op reputatieschade. Waylon is namelijk 'de boodschapper' die Marco zou hebben verraden volgens kenners.
Bron: Instagram RealityFBi, Yvonne Coldeweijer, BSR Agency