yvonnestopt4

Yvonne Coldeweijer verdient dit enorme bedrag per maand aan haar 'scoops' (Beeld)

Net binnenmei 03, 12:51
Yvonne Coldeweijer koos er onlangs voor om haar juice via een betaalmuur af te schermen. Voor exclusieve 'scoops' moet er dus betaald worden. Op een platform biedt ze haar content nu aan voor 9 euro per maand, maar het loont wel, blijkt uit een onderzoek.

Instagram

We schreven eerder al over dat Yvonne haar Instagram account aan het leeglopen was, op haar account was een duidelijk verschil te zien tussen voor de aankondiging en na de aankondiging voor de betaalmuur. Volgers verlieten per duizenden haar account, en liep zelfs op naar tienduizenden. Haar account heeft ze namelijk omgetoverd naar een persoonlijke pagina en er zijn zelfs al 100.000 volgers vertrokken.

Scoops

Maar de betaalmuur voor Yvonne der 'scoops' levert haar een behoorlijk bedrag op zo rekende RealityFBI uit. Waar de Insta volgers massaal vertrokken, heeft ze wel heel wat betalende volgers erbij gekregen op het 'Petje Af' platform. Yvonne heeft daar nu 4271 betalende volgers, die 9 euro per maand betalen. Wat zou betekenen dat ze zo'n 38.000 euro per maand zou verdienen aan haar juice.
Tekst gaat verder onder de foto..
yvonne coldeweijer

Betaalmuur

Ze trok mensen naar haar betaalsite met laatste nieuwtjes. Eén van de nieuwtjes die ze aan haar 'speciale juice-members' beloofde waren van Bas Smith, Waylon en Marco Borsato. Volgens eigen zeggen hebben zich al duizenden mensen aangemeld om een betaalde account aan te vragen.

Yvonne

Vanwege haar nieuwtjes over artiesten en veel meer haalde ze meerdere keren het nieuws. Ze is verantwoordelijk voor het groter maken van het 'Jumbo-incident' van Glennis Grace en haar zoon. Ook deelde ze de video waarop Lil Kleine z'n ex Jaimie Vaes zou hebben mishandeld.
Bron: Instagram RealityFBI