screenshot 25 04 2024 21 53 34

Yvonne Coldeweijer plaatst heftig gerucht over Ali B en zichzelf!

Link in biomrt 01, 21:23
Yvonne Coldeweijer heeft zich een tijdje stil gehouden met haar juice over BN'ers, maar is nu terug en heeft een bizar verhaal naar buiten gebracht over Ali B. De 'juice koningin' zegt dat zij zélf echter een hoofdrol heeft in dit gerucht.

Yvonne Coldeweijer gerucht Ali B

Yvonne's spionnen deelden namelijk wel vaker juice verhalen over Ali B en het hele Voice schandaal. Nu meent ze gehoord te hebben dat de familie van Ali wraak op haar zou willen nemen voor alle onthullingen op haar populaire juicekanaal.

"Waylon belt over Ali B"

Yvonne zegt dat zij het heftige verhaal via niemand minder dan Waylon zou hebben vernomen, inderdaad de andere Voice coach waar zij al zo vaak juice over verspreidde. Hij zou haar zelf hebben gebeld met het verhaal. "Waylon vertelt mij aan de telefoon dat Ali B mij door zijn neven wil laten verkr***ten. En hij zegt nog veel meer over Ali... "
Yvonne meent bewijs te hebben in de vorm van een opname van het telefoongesprek met Waylon. Dat is te horen op haar nieuwe juice kanaal waar wel een maandelijks bedrag voor betaald moet worden. Een super heftige beschuldiging dus van Yvonne die met zulke aantijgingen een flink juridisch proces riskeert, mochten haar beschuldigingen niet kloppen.
Bekijk hieronder het verhaal: 
Bron: Instagram, RUMAG