dave

Dave Roelvink en ex Jazzlyn reageren op heftige geruchten van Yvonne!

Entertainmentmrt 17 , 17:05
Dave Roelvink was vandaag onderwerp van gesprek in de showbiz media nadat Yvonne Coldeweijer met een 9 minuten lange video online kwam, vol met heftige geruchten over hem. Zo zou Dave volgens haar spionnen blut zijn, zou hij weer gebruiken en zou ex Jazzlyn lastig vallen. Dave vond dit veel te ver gaan en besloot te reageren, en ook Jazzlyn heeft gereageerd.

Dave Roelvink reageert op geruchten

De reality ster en Dj meldt bij zijn video: Normaal laat ik dit soort dingen gaan en dat ga ik na vandaag ook weer gewoon doen. Maar na zoveel leugens, het betrekken van mijn (gebroken) gezin, bedrijven, en dat zelfs RTL Boulevard vanochtend voor de deur stond bij de moeder van mijn kind om verhaal te halen (zij heeft hun ook te woord gestaan), reageer ik voor één keer.
Dave ontkent de geruchten, en zegt vooral moeite te hebben met de roddels dat hij weer zou gebruiken, en dat hij Jazzlyn zou lastig vallen. Dave noemt het een totale leugen en zegt een goede band te hebben met de hele familie van zijn ex. Hij zegt dat hij een bloedtest zal doen om te bewijzen dat hij clean is. Dat hij blut zou zijn ontkent Dave ook, hij zou volgens de roddel de huur van zijn showroom voor zijn bedrijf niet betaald hebben. Dave zegt echter niet eens een showroom te hebben omdat het een online bedrijf is.

Jazzlyn reageert

Jazzlyn zelf heeft ook gereageerd en vindt dat Yvonne veel te ver gaat met de geruchten, vooral dat Dave haar lastig zou vallen. Ze meldt: "Hey Yvonne, Zoals je weet ben ik nooit zo van het reageren maar voel me op dit moment wel genoodzaakt om te reageren. lk heb echt met voile bewondering gekeken naar dit filmpje. Zelfs beetje lachwekkend. lk denk dat je echt beter je spionnen na moet gaan checken. Dave heeft nog nooit lam snachts voor mijn deur gestaan of uberhaupt lastig gevallen. Het co ouderschap verloopt heel normaal en kan menig mens een voorbeeld aan nemen. Hij is super lief voor Dean. lk ben niet gedumpt. En ben zeker niet Iui, ik doe/deed alles in huis. lk struggle niet om te werken, ik run samen met mijn broer en moeder twee horeca bedrijven en ik werk daar met liefde. Dave heeft nooit een showroom gehad voor meneer metaal. En met klap op de vuurpijl, ik woon in een huurhuis dus van een rechtszaak is geen sprake. Dave is vrijgezel dus wat hij met meiden doet moet hij voor zichzelf weten. Volgende keer als je iets hoort van je pionnen kan je mij ook berichten"

Lees de reactie van Jazzlyn en bekijk de video van Dave hieronder:

screenshot 18 03 2024 18 11 08
Via IG
"}])