yvonnestopt4

Yvonne Coldeweijer raakt tienduizenden volgers kwijt na onthulling betaal-site! (Beeld)

Net binnenapr 26, 12:59
Yvonne Coldeweijer maakte bekend dat ze niet meer openlijk gaat juicen. Normaal gesproken plaatste ze haar onthullingen op Stories op Instagram, maar de zelf benoemde juicequeen gaat daarmee stoppen. Dat ze daarmee gaat stoppen is niet goed gevallen bij haar followers, want tienduizenden mensen zijn gestopt met volgen van haar account Life of Yvonne.

Instagram

In een video op Instagram maakte ze donderdagavond bekend dat ze "een speciale juice-memberclub" aan het opzetten is. Een abonnement kost je dan 8,95 euro om het laatste juicenieuws van Yvonne te volgen. "Deze club moet echt klein blijven. Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen. De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar. Maar vanaf nu ga ik alleen verder met mijn exclusieve kleine club mensen."

Tienduizenden

En dat is niet goed gevallen bij haar followers. Van haar huidige Insta account maakt ze een privé account: "Ik heb gemerkt dat veel mensen het leuk vinden om te zien wat ik doe met mijn leven. Mocht je dat leuk vinden, blijf mij dan ook zeker volgen", aldus Yvonne. Dat velen het niet leuk vinden, blijkt wel uit het feit dat tienduizenden volgers haar niet meer zijn gaan volgen. Op het moment dat ze het bekend maakte had Yvonne 842.000 volgers, nu (nog) 793.000.

Yvonne

Vanwege haar nieuwtjes over artiesten en veel meer haalde ze meerdere keren het nieuws. Ze is verantwoordelijk voor het groter maken van het 'Jumbo-incident' van Glennis Grace en haar zoon. Ook deelde ze de video waarop Lil Kleine z'n ex Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Zo heeft ze meer scoops gehad die het nieuws haalde. Op haar Instagram noemt ze zichzelf ’Doctorandus in de Hazologie’.

Aanmeldingen

Eén van de nieuwtjes die ze aan haar 'speciale juice-members' zijn van Bas Smith, Waylon en Marco Borsato. Volgens eigen zeggen hebben zich al duizenden mensen aangemeld om een betaalde account aan te vragen.