nieuw formaat

Dries Roelvink over 'financiële problemen' Dave! "Hij heeft véél meer geld dan ik heb" (Beeld)

Entertainmentfeb 01, 11:20
Er gingen de afgelopen tijd geruchten dat Dave Roelvink niet veel geld zou hebben en dat hij zelfs financiële problemen zou hebben. Zijn vader, Dries laat nu in een bekend roddelblad weten hoe het echt zit.

 Financiële situatie Dave Roelvink

Dries Roelvink reageert op de geruchten dat het financieel niet zo goed zou gaan met Dave. Hij laat zelfs weten dat Dave meer geld heeft dan hem.
Yvonne Coldeweijer schreef eerder over Dave zijn financiën: "Nu hij zijn carrière als dj aan de wilgen heeft gehangen vanwege zijn verslavingsproblemen. Hij heeft geen rooie rotcent. De huur van zijn nieuwe appartement in de PC wordt betaald door, inderdaad, pappie” schreef de Coldeweijer.
Dries deelt in het roddelblad Party hoe het echt zit. Hij reageert op de geruchten dat Dries de huur van het appartement van Dave zou betalen en de waarborgsom: "Wat een onzinverhaal! Natuurlijk niet! En dat hij blut zou zijn, daar kan ik maar één antwoord op geven: Dave heeft meer geld dan ik heb!”.
Party: “Dat zou betekenen dat Dave behoorlijk goed in de slappe was zou zitten, want Dries heeft zich ooit eens laten ontvallen zo’n 50.000 euro per maand op te halen. Dan zou Dave in ieder geval meer dan dat bedrag verdienen. Vergissen de spionnen van Yvonne Coldeweijer zich dan zo sterk? Het zal de komende tijd vast duidelijk worden.”

Dries Roelvink haalt uit naar Yvonne 

Dries vindt het maar niks wat de juicekoningin recent allemaal heeft geschreven over zijn zoon. Hij vertelt in de Party: “Over de situatie zelf wil ik het niet hebben, dat moet Dave zelf doen. Ik ben niet zijn woordvoerder in deze zaak. Wel kan ik zeggen dat mijn zoon al zeven maanden als een monnik leeft. En ik lieg echt niet.”
Hij vertelt zelfs dat het hem veel verdriet doet: "Natuurlijk doet dit alles mij behoorlijk veel verdriet. Dit gaat je als ouder niet in de koude kleren zitten. Maar ik steun Dave in alle opzichten en hoop echt dat wanneer deze zaak voorbij is hij niet meer lastig wordt gevallen.”

Dave Roelvink reageert op geruchten

Onlangs was Dave Roelvink onderwerp van gesprek in de showbizz media nadat Yvonne Coldeweijer met een 9 minuten lange video online kwam, vol met heftige geruchten over hem. Zo zou Dave volgens haar spionnen blut zijn, zou hij weer gebruiken en zou ex Jazzlyn lastig vallen. Dave vond dit veel te ver gaan en besloot te reageren, en ook Jazzlyn heeft gereageerd.De reality ster en Dj meldt bij zijn video: Normaal laat ik dit soort dingen gaan en dat ga ik na vandaag ook weer gewoon doen. Maar na zoveel leugens, het betrekken van mijn (gebroken) gezin, bedrijven, en dat zelfs RTL Boulevard vanochtend voor de deur stond bij de moeder van mijn kind om verhaal te halen (zij heeft hun ook te woord gestaan), reageer ik voor één keer. 
Dave ontkende de geruchten, en zegt vooral moeite te hebben met de roddels dat hij weer zou gebruiken, en dat hij Jazzlyn zou lastig vallen. Dave noemt het een totale leugen en zegt een goede band te hebben met de hele familie van zijn ex.
Bron: Instagram, Mediacourant, Party