yvonne gelooft nog niet3

Yvonne gelooft tests Dave Roelvink niet: "Hierdoor lijkt hij nu toevallig clean!"

Algemeenjan 01, 10:20
Dave Roelvink probeert er alles aan te doen om de roddels van Yvonne Coldeweijer te ontkrachten en heeft eerder aangekondigd een urine test te doen, en heeft dat ondertussen gedaan. De beelden deelde hij via z'n Instagram kanaal. Maar toch gelooft juicequeen Yvonne hem nog steeds niet.

Video Dave

Eerder haalde Dave al uit naar Yvonne in een 9-minuten durende video. Daarin zei hij al: "Normaal laat ik dit soort dingen gaan en dat ga ik na vandaag ook weer gewoon doen. Maar na zoveel leugens, het betrekken van mijn (gebroken) gezin, bedrijven, en dat zelfs RTL Boulevard vanochtend voor de deur stond bij de moeder van mijn kind haar werk om verhaal te halen (zij heeft hun ook te woord gestaan), reageer ik voor één keer." Verder vertelde hij: "Blijkbaar is een bloedtest niet goed genoeg, dus dan ga ik ook maar in een potje plassen”, zei Dave. "Ik zal zorgen dat het een video is waar niet in geknipt is, waarin je duidelijk ziet dat er geen chantage is.”

Bloedtest

In de video vertelde hij verder dat: "Dat hij en Jazzlyn goed met elkaar omgaan en om te bewijzen dat hij nuchter is beloofde hij zijn volgers een bloedtest te ondergaan." Dat moment is ondertussen geweest en op een nieuwe video op z'n social kanaal deelde hij het moment dat het allemaal gebeurde. Hij heeft een bloedtest ondergaan, maar ook een urinetest.

Reactie Yvonne

Maar ondertussen heeft Yvonne gereageerd. En haalde ze op haar beurt weer uit naar Dave en ze gelooft hem niet: "Dave zat vorige week nog in een retreat in Duitsland (gehoord dat hij dit moest van zijn omgeving), dus niet heel gek dat hij nu net toevallig clean lijkt”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Haartest

Als het aan Yvonne ligt had Dave een haartest moeten doen. "Als je echt wil aantonen dat je clean bent doe je een haartest. Daarmee is drugs twee maanden terug te vinden. Of volgende keer even na het uitgaan testen”, legt de juicekoningin uit. "Ik geloof het dus nog steeds niet, sorry! Maar de tijd zal het leren. Dat is altijd met mijn juice.” Ook geeft ze aan dat ze in haar podcast ook met nog meer onthullingen komt.
screenshot 20 3 2024 11 24 55
screenshot 20 3 2024 11 23 24
yvonne gelooft nog niet1 576x1024
yvonne gelooft nog niet2 576x1024

Bekijk hier de video

Bron: Instagram Yvonne Coldeweijer, Dave Roelvink