yvonne dave4

Yvonne Coldeweijer "Bloedtest van Dave Roelvink is nep!"

Algemeenjan 01, 10:10
Eerder maakte Yvonne Coldeweijer bekend dat Dave Roelvink volgens haar spionnen aan de drank en drugs zou zitten en dat hij daarbij ook nog eens z'n ex-vriendin Jazzlyn zou lastigvallen. Dave heeft ondertussen gereageerd en ontkend, hij meldt dat hij zelfs een bloedtest zou gaan doen om te bewijzen dat dit niet het geval is.

Reactie Dave

In een uitgebreide video reageerde Dave Roelvink op de beschuldigingen van Yvonne Coldeweijer. "Dit is denk ik de eerste keer en zeker de laatste keer dat ik ga reageren,'' begon hij z'n video. Dave vertelt dat hij wel is afgekickt. De beschuldigingen dat hij weer aan de coke zou zitten vindt hij schadelijk, juist omdat hij via zijn platform mensen wil helpen die verslavingen hebben gehad of ermee worstelen. “Ik wil niet dat mensen de indruk hebben dat ik een of andere gozer ben die dat voor de views of voor de lijst doet. Mijn intentie is daar zuiver in.”

Koophuis

Ook over het koophuis van Jazzlyn en Dave beweert Yvonne dat het huis helemaal niet van Dave is, maar dat het van Jazzlyn is. En dat er een rechtszaak aan zit te komen tussen de twee. Volgens Dave is daar helemaal niks van waar: "Dat is gewoon een huurhuis wat wij huurden”, legt hij uit. "Ik kan je vertellen, toen wij uit elkaar gingen, het enige wat ik heb meegenomen is mijn kleding. De rest heb ik allemaal daar gelaten. Zij is met geen enkele rekening blijven zitten of wat voor problemen dan ook. Wij gaan goed met elkaar om en daar ben ik heel erg blij om.”

Mensen helpen

Ook vertelt hij dat hij zeker weten clean is en dat hij juist via z'n social kanalen mensen wilt helpen met verslavingen. "Ik wil mensen daar echt bij helpen en ik ben niet een of andere clown die achter de schermen gewoon aan het drinken en aan het snuiven is en voor de rest op beeld doet alsof je mensen wil helpen. Dat is niet wie ik ben. Ik lijk wel gek, maar daardoor heb ik ook besloten om voor één keer een bloedtest te gaan doen”, zegt Dave, die de uitslagen van de bloedtest gaat delen op Instagram.

Waarschuwing

Zelfs met deze uitleg blijft Yvonne achter haar bekendmakingen staan. Zo waarschuwt ze Dave zelfs: "Dave, onderschat mijn spionnen niet”, reageert ze op haar juicekanaal. "Ze weten zelfs wie jouw vader huilend opbelt als je weer een terugval hebt gehad. Het kan net zo goed je beste vriend, je advocaat of je huisarts zijn.”

Bloedtest

Yvonne Coldeweijer vertelt verder dat ze dit werk niet doet ‘om mensen kapot te maken’. "Ik doe dit werk om de waarheid te brengen en mensen te waarschuwen voor fake verhaaltjes van influencers. Want jouw zogenaamde ‘clean zijn’ is jouw verdienmodel. En daarom is jouw video natuurlijk meer een commercial dan een reactie”, sneert ze. Ook over de bloedtest van Dave heeft ze haar mening al klaar: "Ook nep", beweert ze. "Iedereen weet dat wat je op Instagram ziet nep is, net zoals de uitslag van de drugstest van Dave morgen.”
yvonne dave1 576x1024
yvonne dave2 576x1024
yvonne dave3 576x1024

Bekijk hier de video

Bron: Instagram, Yvonne Coldeweijer, Dave Roelvink