Skip to main content

Dave Roelvink heeft nog niet zo lang geleden zijn relatie met vriendin Jazzlyn verbroken. Hij heeft echter al heel snel een nieuw huis kunnen vinden, en laat zien waar hij nu woont: in de bekende PC Hooftstraat Amsterdam.

Dave Roelvink nieuwe huis

Dave beseft dat hij geluk heeft gehad zo snel een huis gevonden te hebben met de huidige woningen situatie in Nederland: ,,Nou jongens, ik heb eindelijk mijn nieuwe huis. Tenminste, het is snel gegaan. En het is moeilijk. Dus ik ben blij dat het zo snel is gegaan.”

PC Hooftstraat

Hij laat o.a. de kamers zien en hoe zijn moeder Luciënne en Honoria, de vrouw van zijn vader Dries, bezig zijn met helpen. Opmerkelijk is dat het huis heel dicht bij de woning van zijn vader Dries ligt. Yvonne Coldeweijer heeft de woning gevonden op Funda en maakt bekend dat Dave meer dan 2100 euro huur betaalt. Ze meldt “Wel handig bij pappie in de straat ’s Avonds lekker bij pa en Honoria aanschuiven.. Nou moet ik zeggen 2150 valt nog wel heel erg mee voor de PC.”

Ze vervolgt met “Dave heeft alleen bekend gemaakt te stoppen met draaien en beeindigt voorlopig zijn carriere als DJ, omdat de verleiding om terug te vallen te groot is. Een verstandige keuze, maar dat betekent wel ineens een stuk minder inkomsten! Hopelijk jan hij het in de toekomst blijven betalen…
Gelukkig heeft Dave nog wel inkomsten als influ en uit zijn deel van de verslavingskliniek die hij heeft met Najib.”

Bekijk hier de video en alle beelden

Via IG Kijk