ali b en marco

Marco Borsato en Ali B foto met meisje zorgt voor ophef "Jamai wist dat er iets niet klopte" (Beeld)

Net binnenfeb 10, 14:40
Er gaat een oude foto opnieuw rond van Ali B en Marco Borsato die voor nogal wat discussie zorgt online. De foto zou achter de schermen bij The Voice of Holland zijn gemaakt. Het internet lijkt geschrokken maar ook verdeeld, de foto gaat in ieder geval viraal.

Ophef foto Ali B en Marco Borsato

Op de foto die op TikTok is geplaatst en inmiddels meer dan 100K likes heeft behaald in een kort tijdsbestek lijken veel mensen geschrokken. De persoon die het heeft geplaatst op TikTok schrijft het volgende erbij: "Geen commentaar." De rapper en zanger zijn te zien, terwijl ze een jong meisje beiden een kus op de wang geven. Ook zanger en presentator Jamai is op de bewuste foto te zien. Hij lijkt geschrokken op de foto, het is niet bekend wanneer en waar de foto exact is gemaakt.

The Voice

Er wordt flink gespeculeerd hoe deze foto uit het niets op het internet beland. Zo kan het zijn dat degene die toendertijd de foto heeft gemaakt, hem nu plaatst. Ook zijn er mensen die denken dat het meisje dat van de zanger en rapper een kus op de wang krijgt dit als wraak heeft geplaatst.
De blik van Jami valt velen ook op. Iemand schrijft: "Jamai wist dat er iets niet klopte." En iemand anders schrijft onder de foto: "Omg, huh? Hoe kwam jij daar?". Iemand anders schrijft: "Uhm zijn dat Marco en Ali B? Want ik zou er niet trots op zijn." en iemand anders haalt uit naar Marco Borsato: "Waar zijn alle mensen nu die het zo voor Marco opnemen? Trouwens crazy dat ze dit bij je deden."

Bekijk hier de foto

schermafbeelding 2024 04 16 om 145048
schermafbeelding 2024 04 16 om 135042 2048x1042

Marco Bosato 'metamorfose'

Onlangs plaatste De Story een foto van de metamorfose van Marco Borsato. Op de foto ziet hij er voller uit dan voorheen. De foto's gaan inmiddels het hele internet over. Het zal voor zijn fans misschien even wennen zijn om hun idool in een ander postuur te zien.
Het blad probeert er een positieve draai aan te geven: "Zanger geniet volop: Marco Borsato's metamorfose" staat er op de cover van het blad. Op X schrijft iemand dat de volgende titel beter was geweest: "Ik had Marco Borsato Zwanger als titel gedaan". Shownieuws deskundige Guido den Aantrekker vindt het serieuze kwestie en maakt zich zorgen om de zanger: "We kunnen er legio bedenken, maar de foto's zeggen genoeg, denk ik. Hopelijk let hij een beetje op zichzelf."
Bron: TikTok, Instagram, DenD