1 29

Onderzoek Ali B zaak uit 2021 afgerond "Géén verdachte!"

Algemeenmrt 07 , 17:29
Een nieuwsupdate over Ali B en een zaak waarbij hij het slachtoffer was. Het gaat om onderzoek naar de beroving van Ali eind 2021. Het onderzoek is namelijk afgerond, en er is een opvallende conclusie.

Onderzoek Ali B zaak: géén verdachte

Een teleurstellend resultaat voor Ali namelijk, want het onderzoek opmerjkelijk genoeg heeft géén verdachte opgeleverd. Dat laat de politie donderdag aan het ANP weten. "Inmiddels is het onderzoek afgerond, maar zijn wij helaas niet tot een verdachte gekomen", zegt een woordvoerder. "Mocht er wanneer dan ook nieuwe informatie opduiken, dan onderzoeken wij dat uiteraard weer."

Zaak uit 2021 afgerond

De rapper werd eind november 2021 voor zijn huis in Almere beroofd van zijn horloge (Video reactie Ali hieronder). Hij werd toen samen met zijn chauffeur door meerdere mensen overvallen. Niet lang daarna werd ook zijn neef Yes-R beroofd. Het onderzoek in die zaak werd in mei 2022 gestaakt.
Een ander onderzoek, naar Ali B zélf, loopt nog, Ali moet in juni voor de rechter in Haarlem verschijnen op verdenking van zedenfeiten met drie vrouwen tussen 2014 en 2018 in Heiloo, Amsterdam en in Marokko. Waarvan een van deze feiten tijdens The Voice opnames zou zijn gebeurd.

Bekijk hier de video

Via ANP, YT
"}])