screenshot 20 9 2023 12 07 11

Gio en Jade reageren op de vele vreemdgaan geruchten en reden breuk!

Algemeenaug 20 2023, 9:46
Gio en Jade zijn zoals heel Nederland inmiddels zou kunnen weten opnieuw uit elkaar. De precieze reden van de breuk hebben ze niet bekend gemaakt, wat resulteert dat er veel geruchten rond aan het gaan zijn over wat er fout ging in hun relatie. Nu reageren ze kort hierop.

Vreemdgaan geruchten

In de voorbije dagen werden o.a. in geruchten over Gio namen als Juultje genoemd. Hij zou volgens Yvonne weer opvallend veel contact met haar hebben. Ook een avontuurtje met Tiktok en 18+ ster MDEmma was een van de geruchten. Yvonne hierover: "Gio heeft zich flink misdragen! Hij is vorige week vreemdgegaan met OnlyFans-meid Emma. Wat een FOOL. Ze zijn elkaar tegengekomen tijdens het uitgaan in het weekend voor de break-up en Emma is daarna met Gio en Alex naar zijn huis gegaan. Daar hebben ze een trio gehad. Of althans geprobeerd, want Gio was zo dronken dat hij zich zelfs na een tijdje schuldig voelde. Hij is toen midden in de nacht naar Jade Anna gegaan en heeft het opgebiecht. Zij heeft het toen uitgemaakt.’

Gio en Jade reageren

Gio heeft in zijn nieuwste vlog met een korte reactie even de aandacht gegeven aan deze geruchten. En ook Jade heeft op Whatsapp gereageerd. Het ex koppel moet er om lachen en zegt dat er geen een van de roddels waar zijn.
Gio zegt dat hij niet begrijpt dat Yvonne alles online heeft gegooid zonder eerst onderzoek te doen naar de waarheid van de roddels van haar spionnen. Hij zegt ook te accepteren dat het nu eenmaal hoort bij een bekend koppel dat alles van hun privé leven online gooit en snapt dat mensen gaan roddelen.

Bekijk hier de reactie en enkele van de roddels:

screenshot 20 9 2023 12 03 06
skft cc722e4780f9d5dc2284a3af75ba9e68jpg 576x1024
Via YT, IG,