mdemma

MDEmma onthult of ze het écht deed met Gio en Alex! "Ja ik ging daar slapen, maar.."

Algemeenjun 20 2023, 16:03
De dame waarover zo veel juice was de afgelopen dagen heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten. MDEmma zou het volgens spionnen van Yvonne hebben gedaan met Gio en Alex. Nu onthult ze haar kant van het verhaal.

MDEmma met Gio en Alex

Emma onthult o.a. dat ze inderdaad met Gio en Alex mee naar het huis ging van Gio, samen met een vriendin. Dat gebeurde na het stappen in een club, waar een intieme video van verscheen waarop het gezelschap te zien is.

Avontuurtje?

Yvonne's spionnen claimen dat Emma "daarna met Gio en Alex naar zijn huis is gegaan. Daar hebben ze een trio gehad. Of althans geprobeerd, want Gio was zo dronken dat hij zich zelfs na een tijdje schuldig voelde. Hij is toen midden in de nacht naar Jade Anna gegaan en heeft het opgebiecht. Zij heeft het toen uitgemaakt."

Emma onthult!

Maar volgens Emma zelf klopt er niet veel van dat verhaal, sterker nog, Gio en Jade zouden toen al uit elkaar zijn geweest: "Ik ga jullie even precies vertellen wat er is gebeurd. Als eerste wil ik beginnen door te zeggen dat het sowieso al uit was tussen Gio en Jade Anna op de avond dat ik met Gio en Alex op stap ben geweest. Dus dat is absoluut niet de reden dat het uit is tussen die twee.”
Emma vertelt wat er in het huis van Gio gebeurde: “We waren met zijn zessen thuis bij Gio. We deden een drankje en wat spelletjes. Het was wel gezellig. Toen hebben we besloten om naar Munch te gaan. Daarna zijn we met zijn vieren teruggegaan naar het huis van Gio: ik, een vriendin, Alex en Gio. We hadden allemaal best een aantal drankjes op, dus bij thuiskomst zijn we gelijk gaan slapen. Ik heb gewoon in de gastenkamer geslapen. Toen we wakker werden, was Gio al weg. Het is dus allemaal niet zo spannend als Yvonne Coldeweijer laat blijken. Die avond heb ik Gio met geen vinger aangeraakt.”

Bekijk hieronder de beelden, geruchten, reactie:

skft cc722e4780f9d5dc2284a3af75ba9e68jpg 576x1024

Reactie Emma:

Via Tiktok, Roddelpraat