marco borsato 1024x555

Zorgen om Marco Borsato na nieuwe foto op straat "Metamorfose" (Beeld)

Net binnenmrt 01, 18:28
Een bekend roddelblad heeft nieuwe foto's van Marco Borsato gepubliceerd. De foto's gaan het hele internet over omdat de zanger er anders uit ziet dan voorheen. Mensen vragen zich af of het wel goed gaat met Borsato.

Marco Bosato 'metamorfose'

De Story heeft de foto van de zanger gepubliceerd. Op de foto ziet hij er voller uit dan voorheen. De foto's gaan inmiddels het hele internet over. Het zal voor zijn fans misschien even wennen zijn om hun idool in een ander postuur te zien.

Nieuwe foto Marco op straat

Het blad probeert er een positieve draai aan te geven: "Zanger geniet volop: Marco Borsato's metamorfose" staat er op de cover van het blad. Op X schrijft iemand dat de volgende titel beter was geweest: "Ik had Marco Borsato Zwanger als titel gedaan".
Shownieuws deskundige Guido den Aantrekker vindt het serieuze kwestie en maakt zich zorgen om de zanger: "We kunnen er legio bedenken, maar de foto's zeggen genoeg, denk ik. Hopelijk let hij een beetje op zichzelf."

Veel reacties op foto van Marco

Er wordt op het platform X best intens gereageerd op de foto. Iemand schrijft: “Metamorfose? Is hij in de pot met pasta gevallen? Ouwe poohbeer.” Iemand anders schrijft: "Is dat echt? Wel bizar. Ondanks wat ie blijkbaar gedaan heeft, moet de stress enorm zijn voor hem. Zo hard en diep gevallen. Brrr.”

Marco deelt foto van dochter

Gisteren liet Marco nog van zich horen. Sinds de aangiften tegen hem na de spraakmakende onthullingen door Tim Hofman en zijn BOOS The Voice onderzoek. Nu is echter de stilte doorbroken en Marco heeft na tijden weer eindelijk iets geplaatst, hoewel de inhoud van de post geen info is die over hem zelf gaat.
Het gaat namelijk om een post over zijn dochter Jada. Zij is inmiddels zelf ook flink bekendheid aan het maken als zangeres en brengt deze week een nieuwe single 'Blik op Jou' uit. Marco wil haar dan ook supporten en deelt een mooie foto van zijn knappe dochter.

Bekijk hier de foto van Marco en daaronder van Jada: 

image 660c607e98d79
Bron: Instagram, Story, X, Mediacourant