jadamarco

Marco Borsato laat van zich horen! Deelt uitdagende foto van dochter Jada

Entertainmentfeb 01, 21:29
Marco Borsato laat niet vaak van zich horen sinds de aangiften tegen hem na de spraakmakende onthullingen door Tim Hofman en zijn BOOS The Voice onderzoek. Nu is echter de stilte doorbroken en Marco heeft na tijden weer eindelijk iets geplaatst, hoewel de inhoud van de post geen info is die over hem zelf gaat.

Marco Borsato dochter

Het gaat namelijk om een post over zijn dochter Jada. Zij is inmiddels zelf ook flink bekendheid aan het maken als zangeres en brengt deze week een nieuwe single 'Blik op Jou' uit. Marco wil haar dan ook supporten en deelt een mooie foto van zijn knappe dochter.

Jada

En dat is niet zomaar een, het gaat om de cover van Jada's nieuwe single, waarop Jada er uitdagend op staat. Marco schrijft erbij: "Nieuwe single van Jada Borsato op 5 april!" Uiteraard is ook haar moeder Leontine haar dochter aan het steunen op social media. Ze deelt de cover en meldt: "En wij zijn zo trots op jou!!!"
Een paar dagen geleden kreeg Marco nog slecht nieuws te horen. Het werd namelijk bekend dat Marco waarschijnlijk pas in 2025 voor de rechter zal verschijnen.

Bekijk hier de foto en meer info:

Bron: Instagram, Shownieuws