Zo rijk zijn Ali B en zijn vrouw

Entertainmentmei 30 2017, 17:47
Ali B werd bekend als rapper, maar is inmiddels ook , tv-presentator, stand-up comedian en heeft hij zijn eigen platenlabel. Maar hoeveel euro’s levert dit Ali allemaal op? Bekendeburen zocht het uit.
Een aantal jaren geleden vertelde Ali in een radio-interview dat hij bijna failliet was gegaan, maar uit de financiële problemen was gekomen door mee te werken aan een commercial van koffiefabrikant Douwe Egberts. Inmiddels is Ali’s saldodipje wel definitief verleden tijd.
Met zijn theatertour, deelname als jurielid van The Voice of Holland en T-Mobile commercials zou Ali volgens Bekende Buren zo’n 4 ton hebben verdiend..
..Verder bezitten Ali en zijn vrouw Brechje de bedrijven SPEC Entertainment B.V., 'SPEC Holding B., 'Kommers Beheer B.V. én North Sea Camel B.V. Het lijkt erop dat Ali en Brechje er dus behoorlijk druk mee zijn, maar niet voor niks. Volgens jaarstukken vertegenwoordigen de bedrijven een vermogen van ongeveer 2 miljoen euro. Het totale vermogen van Ali en Brechje ligt dus rond de 2,5 miljoen euro. De jongens van StukTV verbouwden onlangs het huis van Ali B om tot casino:
Bron: BekendeBuren