Skip to main content

EOTB (Ex On The Beach) ster Jørney heeft haar volledige verhaal gedaan over bekeren tot de islam. Ook vertelt ze over haar vreemdgaande vriend Odim, een heftige periode in haar leven en meer.

EOTB Jørney

Jørney zegt dat ze “het leven flink leefde voordat ze zich bekeerde, feesten, mannen etc. Maar door haar Marokkaanse vriendinnen heeft ze zich steeds meer verdiept in het geloof en op een gegeven moment ook naar de moskee ging.”

Bekeren tot islam

Ze zegt dat ze door veel ellende heen moest in haar jeugd. Jørney zegt o.a. dat het geloof haar veel rust heeft gebracht en tot goede dingen heeft geleid in haar leven. Toen haar moeder overleed had ze er een droom over en zegt dat ze er zonder deze droom nooit achter zou zijn gekomen. Een week later is “ze het geloof nog meer gaan omarmen hierdoor een hijab gaan dragen.”

Odim

Jørney zegt over Odim o.a. dat de relatie nu echt helemaal voorbij is. De onthullingen over het cheaten gebeurden tijdens haar zwangerschap wat voor haar heel heftig was. Ze heeft Odim echter ondanks alles wel vergeven inmiddels.

Bekijk hier de video en volledige interview:

Via RTL Boulevard