Nieuwe ex zet EOTBDD op stelten! Ruzie in de villa!

Zondagavond was er weer een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch te zien. En deze aflevering zat vól met drama! De nieuwe ex Reamon wist de villa namelijk volledig op stelten te zetten. En daar bleef het niet bij

Spierbundel Reamon is de ex van Ayla. De twee zijn twee jaar lang een stel geweest en hebben samengewoond. Alhoewel Reamon zegt dat zijn relatie met Ayla een afgesloten hoofdstuk is, en hij niet voor haar komt, lijkt de situatie toch nog wel gevoelig te liggen.

‘Pussy boy’

Reamon pikt het namelijk absolut niet dat Ayla haar nieuwe vlam Dante zoent in zijn bijzijn. En dit zorgt voor de nodige drama, zéker als hij Dante een ‘pussy boy’ noemt. De twee mannen leggen het bij voor de situatie compleet uit de hand loopt, maar Ayla vliegt haar ex aan na zijn gedrag.

Flinke bitch slap

Maar dit is niet alles. Ook tussen tortelduifjes Julie en Levi liep het niet zo lekker. Celeste en Levi trekken namelijk steeds meer naar elkaar toe en dat laat Julie niet zomaar gebeuren…

De brunette krijgt een woedeaanval en springt bovenop Celeste. Als kers op de taart deelt ze een flinke bitch slap uit aan Levi. Gelukkig weten Julie en Levi het uit te praten, nadat Julie enorm veel spijt heeft.

Ochtend vol drama

Dacht je dat de vrede was teruggekeerd? Dan heb je het mis. De volgende ochtend begint weer met de nodige dosis drama. Lynn’s ex Robin maakt zijn entree in de villa en verrast de brunette met een ontbijtje op bed. Lynn laat hem weten dat ze eigenlijk van het begin af aan al iets heeft met Alessio. Maar daar denkt Alessio héél anders over. Hij wordt erbij geroepen en the chaos has returned to the villa! Wat het programma stiekem extra leuk maakt natuurlijk.

Check de onderstaande video voor een terugblik:

Bron: YouTube, Grazia

Dit zou wel eens héél interessant kunnen worden