Skip to main content

Ester werd bekend als de ‘aso New Kids dame’ die viraal ging vanwege jarenlang leven van een uitkering. Ze lachte in een video heel werkend Nederland uit en bedankte iedereen voor het harde werk zodat zij een uitkering kreeg. Maar Ester heeft nu groot nieuws: ze stopt na 10 jaar van een uitkering leven, en is nu ZZP’er.

‘New Kids’ Ester stopt na 10 jaar met uitkering

Onlangs kondigde Ester namelijk aan dat ze al 10 jaar van haar uitkering genoot. Nu is ze ZZP’er en heeft onthuld wat haar plannen zijn, en deze zijn groots: ze wil miljonair worden. Ester onthult wat haar deed besluiten om te stoppen met de uitkering: ”Nouja, zoveel geld is het niet he. Ik vind een uitkering niet for life. Ik heb het nu kunnen afsluiten en kan verder met mijn leven. Gratis geld is leuk, je kunt uit de problemen komen. Maar nu mag ik lekker gaan bijdragen aan alle andere uitkeringen.”

Wat doet Ester nu?

Ester is nu dus ZZP’er en ze legt uit wat ze precies doet: “Officieel ben ik vlogger en spreker. Ik geef ook lessen op scholen.” Ze vertelt over haar verslaving aan GHB op scholen en hoe ze deze heeft overwonnen. “Dus ja, dat ga ik nu doen. En daar kan ik straks gewoon van leven hoop ik. Ik wil graag miljonair worden met het werk.

Bekijk hier de video:

Via YT