Skip to main content

Ellen heeft in Ex on the Beach al snel de aandacht opgeeist. Zij is de jongste van alle deelnemers, 19 jaar. Ze is een half-Vlaamse, half-Spaanse dame en staat haar vrouwtje wel.

Ex on the Beach Ellen

Ellen is een persoon die bekend staat om haar recht-voor-zijn-raap houding en haar openhartigheid. Ze is vastberaden en laat zich door niets of niemand afremmen wanneer ze iets wil bereiken. Hoewel ze soms impulsief kan zijn, heeft deze karaktertrek haar in staat gesteld om deel te nemen aan MTV reality show Ex on the Beach: Double Dutch. In haar vrije tijd geniet Ellen van het gezelschap van haar hechte vrienden en vriendinnen, en ze gaat het liefst op reis naar warmere bestemmingen zoals Portugal of Spanje.

Ellen is na de opnames behoorlijk veranderd “Ik ben nu heel braaf. Ik ben na twintig jaar toch eindelijk een keer verliefd geworden. Ik heb hele moeilijke maanden gehad. Het is lastig voor hem om te beseffen wat er allemaal nog komen gaat op televisie. Zeker omdat hij weet wie ik vandaag de dag ben”, legt Ellen uit.

Leeftijd

In Ex on the Beach: Double Dutch is Ellen de jongste van alle deelnemers. Op haar negentiende heeft deze blonde dame al een sterke persoonlijkheid ontwikkeld. Met haar half-Vlaamse, half-Spaanse achtergrond weet ze zich goed staande te houden in de hectische omgeving van de EOTB-villa. Laten we nader kennismaken met deze energieke jongedame.

Instagram

Op haar Instagram-pagina voert de half-Vlaamse, half-Spaanse Ellen het motto ‘haz lo tuyo’ aan: Spaans voor ‘doe je ding’. En dat is ook precies hoe deze beauty haar leven probeert in te vullen: door lekker haar eigen ding te doen. Dit jaar hoort daar dus ook meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch bij. Eén ding weten we zeker: Ellen zal de nodige energie het huis in brengen, want vriendinnen omschrijven haar met recht als ‘een Duracell-konijntje’.

Ellen over haar karakter en uiterlijk: “Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben.” Ze omschrijft zichzelf als ‘klein en pittig’, wij zijn nu al razend benieuwd of er iemand in de villa straks in deze hete peper durft te bijten.

Ellen is de jongste

Ellen: “Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben.

Bron: Videoland, RTL Boulevard, Cosmopolitan,