Skip to main content

Julia Mekkes, de ex van Dave Roelvink, deelt details over de relatiebreuk van vier jaar geleden. Het huis waarin het stel woonde was eigendom van Dave. Julia stond daarom na de breuk op straat.

Ex-vriendin Dave Roelvink op straat

In de podcast “Zogenaamd Succesvol” van Julia reflecteert ze tijdens een gesprek met Anke de Jong op de breuk met Dave Roelvink. Ze geeft toe dat het een vergissing was om destijds bij Dave in te trekken. “Dat was zeker een fout die ik heb gemaakt. Toen ik bij Dave introk, was hij de eigenaar van het huis. En toen de relatie eindigde, bevond ik me daar met mijn vuilniszakken. Op dat moment dacht ik: oké, wat nu?”.

Julia vertelt dat ze geen idee had waar ze toen naartoe moest: “Mijn moeder heeft een woning van 55 vierkante meter, wat natuurlijk niet heel klein is. Maar die heeft letterlijk maar één slaapkamer. Dus om daar nu mijn intrek te nemen” Ze vertelt dat ze dit uiteindelijk wel deed: “Ik dacht wel: verdorie, je had eerst alles redelijk op orde, je woonde samen. En nu leefde ik ineens uit vuilniszakken. En het huis van mijn moeder zat helemaal propvol met kleding.”

Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn uit elkaar

Onlangs werd bekend dat de relatie met zijn inmiddels ex-vriendin Jazzlyn over is. Dave meldt: “Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik en mijn vriendin hebben besloten te stoppen met onze relatie. Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben. Ik weet uit ervaring dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft, want mijn ouders zijn vroeger ook puur mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet positief ervaren.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD