Kondigt Fabiola Volkers hier aan zwanger te zijn?!

Kondigt Fabiola Volkers hier aan zwanger te zijn

Fabiola Volkers weet regelmatig voor verbazing te zorgen met opvallende foto’s, maar haar laatste post heeft het internet op zijn kop gezet. Ze postte namelijk een foto op Instagram waarin ze aan lijkt te kondigen zwanger te zijn!

Op de foto is de blondine te zien terwijl ze een zwangerschapstest laat zien waarop twee streepjes te zien zijn, wat betekent dat de test positief is. Daarbij rolt er een dikke traan uit haar rechteroog. Of Fabiola echt zwanger is, of dat het om een publiciteitsstunt gaat, is niet bekend. In ieder geval zou ze momenteel geen vriend hebben.

De post veroorzaakt een storm van positieve- maar ook haatreacties. Zo schrijft Temptation-Melissa: ‘Wauw fabiola 😍! Gefeliciteerd 💕💕’. Anderen vragen zich af of Fabiola wel zo’n goede moeder zou zijn, maar Michella Kox maakt korte metten: ‘Gefeliciteerd schat !!! Je word een super mama !!! De meeste reacties zijn om te kotsen !!! Ga in een hoekje staan schamen !!! Wie zijn jullie om te oordelen of zij een goede moeder is gekke internet helden 🤢🤮’

Check de post waarin Fabiola Volkers aankondigt zwanger te zijn hier:

Fabiola Volgers zwanger

Bron & beeld: Love & Reality, Leeshetnu.nl, Instagram Fabiola Volkers

Check ook hoe Fabiola Volkers tonnen verdient met haar OnlyFans-account: