Skip to main content

Actrice en fitness goeroe Fajah Lourens is niet langer meer samen met vriend Patrick. Het koppel is uit elkaar. Fajah heeft zelf de breuk bekend gemaakt en zou hebben gezegd dat ze gekwetst is.

Fajah Lourens en vriend uit elkaar

Het nieuws is bekend gemaakt in ‘Fajah Onderzoekt: De Liefde’. Ze vertelt: “Ik denk wel dat dit had moeten gebeuren, hoe pijnlijk dit ook is. Het helpt wel om te huilen, het lucht wel op, ondanks dat het superveel pijn doet. Ik heb wel door nu wat mijn patroon is. Ik weet dat deze liefde ook nog een keer op mijn pad moest komen om dit door te hebben.”

Verandering

Fajah zegt dat ze vaak probeert mensen te veranderen binnen een relatie, en dat lukt niet altijd even goed: “Ik kan niet verwachten dat hij in een snelkookpan iemand anders wordt. Want eigenlijk wat je zegt is: je bent niet goed zoals je bent.”

Gekwetst

Reality Fbi heeft meer nieuws erover: “Zoals ik vorige week al dacht: Fajah lourens en haar vriend zijn dus uit elkaar. Zo is te horen in haar podcast van gisteren met haar zusje Shanti. Reden onbekend maar ze is wel ‘gekwetst’ aldus haar eigen woorden.” Opvallend: De Instagram van haar ex is offline.

Fajah deelde begin dit jaar voor het eerst een foto van zichzelf en de 50-jarige ondernemer Patrick. Ze wilden naar Spanje emigreren.

Bekijk hier de beelden

Via