Skip to main content

Famke Louise schrijft op Instagram dat ze altijd in een Mercedes heeft gereden en dat de aandacht die ze daarmee trok vervelend vindt. “Het is een beetje een boevenauto”. Ze vertelt dat ze haar Mercedes heeft ingeleverd en sinds drie maanden een nieuwe auto heeft.

Famke Louise reed in Mercedes

Ze schrijft: “Ja, ik heb altijd in een Merrie gereden, maar ik vind het een beetje een boevenauto” vertelt ze aan haar bijna 1 miljoen volgers op Instagram. Famke kreeg blijkbaar het gevoel dat mensen het ook een ‘boevenauto’ vinden en aangekeken werd.

Ze vertelt dat ze veel rare blikken kreeg van mensen en dat ze daar ook klaar mee was: “Ik kreeg echt blikken van mensen en die blikken wil ik niet krijgen, dus toen heb ik ervoor gekozen om ‘m weg te doen en een wat subtielere auto te nemen.”Famke rijdt nu in een Mini Cooper en dat vindt ze veel fijner: “Ik merk dat ik nu veel meer rust heb in de auto en dat vind ik gewoon zo fijn”.

Echte Meisjes in de Jungle

Op het moment is Famke te zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes. Dit seizoen doen de volgende dames mee: Deveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Bibi, Shanta Bakker en Shirley Cramer.

In de nieuwste aflevering van het programma krijgt Famke ruzie met realityster Louisa Janssen, die is bekend van verschillende reality programma’s. De dames lijken bijna op de vuist te gaan nadat ze helemaal tekeer gaan tegen elkaar, maar het lijkt bij een woordenwisseling te blijven.

Bekijk hier de beelden

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Screenshot-9-1-2024-11_10_59.jpg

Bron: Instagram, RTL Boulevard