Skip to main content

Liefhebbers van guilty pleasure reality tv programma’s kunnen zich weer op maken voor een nieuwe lading spraakmakende afleveringen Echte Meisjes in de Jungle. De Echte Meisjes zijn namelijk terug voor een nieuw seizoen. Ook Famke Louise zal dit seizoen meedoen, en in de trailer is alvast te zien dat ze een ruzie krijgt die bijna uit de hand loopt.

Echte Meisjes in de Jungle

Dit seizoen doen de volgende dames mee aan Echte Meisjes in de Jungle: Deveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Bibi, Shanta Bakker en Shirley Cramer.

Famke Louise krijgt ruzie

Famke Louise is te zien terwijl ze op een boot zit die begint te zinken. Ze schreeuwt om hulp en even later is ze opnieuw in een opmerkelijk fragment te zien. Ze krijgt ruzie met een dame bekend van een ander reality tv programma, Married at First Sight ster Deveny. De dames lijken bijna op de vuist te gaan nadat ze helemaal tekeer gaan tegen elkaar, maar het lijkt bij een woordenwisseling te zijn gebleven. Vanaf 1 januari zullen we zien hoe dat afloopt in seizoen 2 van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ op Videoland.

Bekijk hier de video

Via YT