Famke Louise heeft nieuwe liefde gevonden! “Ik ben iemand aan het daten!”

Famke Louise lijkt haar nieuwe liefde gevonden gevonden te hebben. De 21-jarige onthult dat ze weer druk aan het daten is.

Famke Louise heeft nieuwe liefde gevonden

Famke Louise raakte in opspraak de laatste weken, toen ze alles van haar Instagram had verwijderd. Maar het lijkt dus de betere kant op te gaan, ondanks de corona crisis. Ze zegt dat ze weer gelukkig in de liefde is, in een onthullend interview met RTL Boulevard.

In april 2019 zette zij samen met Ronnie Flex een punt achter hun relatie. Sindsdien deelde ze niet veel over haar liefdesleven. Er kwam nog wel een Famke Louise Valentijn dating-show na een uit de hand gelopen grap op Instagram. Maar dat leek niet echt serieus. Of de winnaar ook echt haar nieuwe date is is nog niet bekend.

Ik ben met iemand aan het daten

Famke over haar nieuwe date: “Ik ben wel met iemand aan het daten” “Maar het is nog niet heel serieus.” Ze wil er verder voorlopig niet veel over kwijt. Ook wil ze niet verklappen wie de gelukkige is die met haar mag daten.

Bekijk hieronder hoe haar date-programma verliep:

Famke maakte onlangs bekend dat ze de afgelopen tijd niet lekker in haar vel zat. Haar management gaf aan dat zij flink de tijd had genomen om aan zichzelf én nieuwe muziek te werken.

Famke vertelt er vanavond alles over in een openhartig interview. Dat zie je in RTL Boulevard om 18.35 uur op RTL 4. 

Bron: RTL Boulevard, Youtube