Skip to main content

Famke Louise maakte 2 dagen geleden bekend weer aan het daten te zijn. Al gaf ze aan dat het niet erg serieus was. Maar is dat wel zo? Op Instagram deelt de zangeres namelijk een foto waarop ze innig verstrengeld staat met haar nieuwe vlam.

Het zijn spannende tijden voor Famke Louise. Ze heeft net haar nieuwe single uitgebracht én is weer aan het daten. Dat vertelde ze in een interview met RTL Boulevard. Alhoewel het volgens haar eigen woorden ‘nog niet heel serieus is’, lijkt er toch sprake te zijn van een beginnende romance…

Innig verstrengeld

In haar Instagram story plaatste Famke Louise een foto waar ze innig verstrengeld met haar nieuwe liefde op staat. De zangeres plaatst er twee hartjes bij en het lijkt erop dat tortelduifjes niet van elkaar af kunnen blijven.

Achterkant

Wie is de gelukkige man die Famke Louise’s hart veroverd heeft? Daar zullen haar fans nog even op moeten wachten! Famke’s nieuwe lover is namelijk alleen van de achterkant te zien. 

Nog even geheim

Famke liet eerder al aan RTL Boulevard weten dat ze er nog niet veel over kwijt wil en dat ze ook nog even geheim houdt met wie ze aan het daten is. Wij houden haar Instagram in ieder geval goed in de gaten!

Bekijk de Instagram foto en het interview met RTL Boulevard hieronder:

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Instagram

Famke Louise brengt nieuwe single uit!

Leave a Reply