Skip to main content

Famke Louise is inmiddels een superster in Nederland als rapster/youtubester. Ze staat niet bekend om haar geweldige zang skills maar heeft gisteren een zangvideo gepost. Famke Louise zingt zonder Autotune en daar hebben veel mensen iets over te zeggen.

Famke Louise zingt zonder Autotune

Hoewel Famke goed klinkt en veel liefde krijgt is er ook kritiek. Famke krijgt het ook weer flink te horen van veel haters. Commets zoals “Had geluid aan maar naar enkeleke seconden weer uitgedaan”, “Wtf moet dit voorstellen?🤨” en “Ze date met iemand, een blinde zeker” krijgen veel likes en gaan viral.

Krijgt felle kritiek, Reageert!

De rapster besloot te reageren op alle negativiteit. Ze zegt o.a. dat de comments haar niet veel doen. Ze zegt dat ze geen Maan of Tabitha is en dat ze het triest vindt voor mensen zonder zelfvertrouwen die zulke kritiek moeten verwerken.

Bekijk hieronder haar zangkunsten en reactie en oordeel zelf:

Famke dropt videoclip

Famke bracht haar eerste video in maanden uit, een gevoelige track Jouw Moment. Ze meldt erbij: Voor alle mensen die vinden dat je jezelf moet kunnen zijn

Famke komt terug van een aantal weken/maanden heftige tijd. Haar management gaf aan dat ze zich terugtrok om muziek te maken.

Bron: Instagram, Youtube

Leave a Reply