Famke Louise onthult waarom ze geen vriendinnen heeft! Is openhartig over Ronnie Flex

Famke Louise heeft een aantal persoonlijke details verteld over haar prive leven gedaan. Bij twee verschillende shows onthult Famke o.a. waarom ze geen vriendinnen heeft. Ook is ze openhartig over Ronnie Flex en hun relatie.

Openhartig over Ronnie Flex

Famke heeft het over de veelbesproken breuk tussen haar en Ronnie bij De Gevaarlijkste Wegen. Ze zegt gek te zijn geweest op Ronnie. “Als ik een keer verliefd ben, dan ben ik ook echt verliefd! (…) Ik wist wel dat hij evenveel van mij hield als dat ik van hem hield.”

Famke is nu weer aan het daten met iemand maar vindt dat lastig: “Ik vind het moeilijk om nu met iemand anders te zijn. Misschien omdat ik daar nog niet helemaal overheen ben. Ik heb geen contact meer met Ronnie. Uit zelfbescherming.”

Famke Louise onthult waarom ze geen vriendinnen heeft

Bij 538-programma Weekend Wietze onthult ze dat ze weinig sociale contacten heeft. “Het is heel moeilijk voor mij om bijvoorbeeld vriendinnen te hebben, überhaupt. Ik heb er ook bijna geen. Dat is gewoon puur omdat ze je altijd gebruiken om de fame. Het is gewoon heel vervelend. Eigenlijk heb je daardoor best weinig sociale contacten. Ik level over het algemeen ook beter met mensen die wat ouder zijn. Mensen van mijn leeftijd laat ik gewoon een beetje links liggen, want die snappen het niet. Sommige mensen hebben een stuk of vijftien vriendinnen, ik heb er misschien twee. Daar heb ik genoeg aan.”

Instagram verwijderd

Over de verwijderde foto’s op Instagram zegt ze o.a. “We zaten natuurlijk allemaal in een lockdown en de afgelopen twee jaar waren voor mij best wel heftig. Echt een enorme achtbaan wat betreft werk. Ik heb nooit tijd gehad voor dingen die voor mij persoonlijk belangrijk waren. Tijdens zo’n lockdownperiode loop je daar dus best wel tegen aan. Dan realiseer je je toch dat je best wel veel dingen voor jezelf hebt verwaarloosd. Je gaat ook even terugdenken aan wat lastige momenten.”

Corona crisis

Over de corona crisis en ermee leven: “Ik kan bijvoorbeeld lekker dingetjes voor mezelf doen, zoals een middagje skeeleren of koken. Op een gegeven moment leefde ik elke dag van Thuisbezorgd. Het was eigenlijk gewoon heel erg ongezond leven en dat besef je dan wel ook en dat komt best wel hard aan. Daarnaast heb ik nog wat dingetjes moeten verwerken wat er in mijn verleden is gebeurd, ook met m’n vader natuurlijk. Ik heb eigenlijk nooit echt de tijd genomen om dat goed te verwerken.

Toen dacht ik: we zitten allemaal in een lockdown we kunnen toch niks doen, ik gooi mezelf er gewoon helemaal uit. Ik ga echt even bijkomen en ook geen dingen doen op social media. Ik heb gewoon echt even de tijd voor mezelf genomen. Ik kan alles terughalen, maar ik weet niet of ik dat ga doen. Ik wil een nieuwe start maken voor mezelf, ook op muziekgebied. Ik sta daar gewoon honderd procent achter.”

Bekijk alles hieronder in de video:

Bron: 538, Shownieuws, RTL Boulevard