Skip to main content

Tiktok ster Famous Morena aka Morena Secret heeft zich misdragen op een terras in Spijkenisse. Dat melden mensen online die het zagen gebeuren. Ze is zelfs opgepakt daarvoor.

Morena opgepakt

Een bron van juicechannel meldt: Ze was live op tiktok aan het roddelen over andere random mensen die ze zag. Een serveerster van het terras had aan haar gevraagd of het wat zachter kon. Dat liep echter uit de hand nadat Morena boos werd en begon te schreeuwen. De bron meent: Vervolgens heeft Morena namelijk deze serveerster geslagen.

Spijkenisse

De bron gaat verder: Uiteindelijk heeft zij zich nog een tijdje verstopt voor de politie. Op de video zit ze binnen in een restaurant. Haar vriend was haar ook kwijt en heeft wel met de politie gepraat. Hij probeerde haar te bellen, maar ze drukte hem steeds weg. Ondertussen was ze wel gewoon live. Uiteindelijk hebben ze haar locatie kunnen achterhalen. Omstanders herkende namelijk het restaurant. Toen is de politie daar naar toe gegaan om haar aan te houden.

Bekijk beelden van het incident en meer hieronder:

Eerder opgepakt na ruzie

Het is niet de eerste keer dat Morena met een ruzie in het nieuws is. Eerder werd ze opgepakt nadat een ruzie escaleerde bij Bram Ladage. Ze voelde zich respectloos behandeld: https://axed.nl/morenasecret-opgepakt-beelden/

Via IG, Tiktok YT