Skip to main content

Het FC Kip restaurant van Jandino is een groot succes maar heeft ook veel los gemaakt. Er is wat ophef rondom het restaurant met klagende buren en klanten. Het heeft inmiddels een 3,1 op Google en niet iedereen is tevreden. Jandino heeft als Judeksa gereageerd op de haat.

FC Kip recensies Google

Mediacourant zocht het uit en merkt dat er heel gemixt wordt gereageerd in de recensies. Op Google lijkt het gemiddelde van alle beoordelingen steeds lager te worden. Inmiddels is het een 3,1 gebaseerd op 99 reviews. Ibra schrijft: “Hooguit ranzig. De goede comments zijn zeker allemaal neppe accounts. Voor het geld wat je betaald verwacht je op zijn minst fatsoenlijke eten”. Volgens iemand anders is de kip veel te zout, maar de friet wel oké: “Kip is veel te zout, Milkshake is veel te dun lijkt net chocomel. Ook is het veel te duur, 40 euro voor 1 persoon en had daarna nog honger. De friet is wel oké”.

Dat het eten te duur is, werd eerder al vermeld: “Veelste duur, kreeg niet wat ik besteld had en het “eten” was lauw en taai”. Volgens I Nassiri smaken de kipburgers gewoon als de diepvries afdeling in de supermarkt: “Ff kip burger smaakte gwn als uit de supermarkt van de diepvries afdeling. En de beef burger was nat en vettig”.

Volgens Rachiid Rachiiid had hij niet het juiste eten gekregen. De Hotwings Bucket had geen goede korstlaag, eromheen schrijft hij: “Was er vandaag. Eerste minpunt je kan alleen pinnen geen cash
Eindelijk iemand gevonden die kon pinnen voor mij. Bucket besteld en 2 chicken burgers
Kom ik thuis bleek ik 2 runder burgers te hebben in plaats van chicken, Hotwings Bucket was niet te vreten geen goede korstlaag eromheen droog van binnen.”

Bewoners gebouw waarin FC Kip is zijn woest

Naast een deel van de klanten zijn de bewoners van het gebouw waarin Jandino zijn kiptent heeft gevestigd ook negatief, zo meldt Mediacourant: “Schandalig!! Het hele gebouw stinkt de hele dag nu naar frituurlucht/kip. Het zou fijn zijn dat dit zo snel mogelijk opgelost gaat worden; ventilatie etc. Afzender, het Donner-gebouw”.

Jandino reageert als Judeska

Jandino reageerde met een quote “Iedereen wil dat je goed doet totdat je goed begint te doen” maar ook een video als Judeska die helemaal los gaat op jaloerse mensen en afgunst. Hij plaatste gisteren ook een statement over negatieve reacties en meldde o.a. “,,Zie gisteren weer in de zaak, allemaal lachende mensen en besef dat dit veel verder gaat dan een droom. Dit is meer dan lekkere kip. Voor FC Kip open ging schreven ze: ‘Nu is het te laat, had hij tien jaar geleden moeten doen.’ Na een week mega succes, vallen ze over elkaar heen om te schrijven: ‘Het is een hype, dit is zo voorbij’. Op zulke momenten moet je terug naar binnen, terug naar God en beseffen dat deze droom aan jou is gegeven, niet aan iemand anders.”

Bekijk hier de beelden en reacties

Bron: Instagram, Mediacourant, Google