Brody Bad blijkt spoorloos: "Die jongen is van de wereld afgevallen"

Films & Seriesjul 21 2019, 10:53
Een van de meest opvallende deelnemers van Ex On The Beach was misschien wel Brody Bad. Velen dachten dan ook dat hij na het programma nog veel op tv te zien zou zijn, bijvoorbeeld in het huidige seizoen van EOTBDD All Stars. Brody is echter nergens meer te bekennen.
Na EOTB zei de Brabander nog grootste plannen te hebben. Zo zei hij tegen The Dutch Platform dat er een eigen serie
op komst was en wilde hij zelfs muziek gaan uitbrengen. “Dat wordt ook iets groots, met bekende mensen die serieus in de muziekwereld zijn”, aldus Brody. “Dan praat ik over de producer en tekstschrijver van Lil Kleine en Ronnie Flex. Verder zie ik wel wat er op mijn pad komt.”
Hierna hebben we echter niets meer van hem vernomen. Ook Brody's maatje Elias vraagt zich tegenover Shownieuws hardop af waar hij gebleven is. ”Brody Bad... Ik weet niet man, die jongen is van de wereld afgevallen. Hij is echt een topkerel, maar ik heb geen idee waar hij is!”
”Hij is low key gebleven maar dat is misschien wel beter voor hem,” aldus Elias. ”En dat is positief bedoeld. Jullie zien andere dingen dan wij, waardoor het anders op beeld over kan komen. Ik keur het niet goed, maar ik keur het ook niet af. Ik gun hem het beste, hij was mijn maatje daar en dat is hij nog steeds.”
Het is nogal opvallend dat Brody nergens meer te bekennen is, juist omdat hij toegaf dat hij alleen maar aan EOTB mee had gedaan om bekend te worden. Hij zou zelfs een typetje hebben gespeeld. ”Kijk, in sommige situaties heb ik me exhorbitant gedragen en echt een typetje neergezet. Daar heb ik mezelf uitvergroot, een versie die eigenlijk niet Brody is.”
”Die situatie met Renan zijn koffer en de situatie van Mezdi op het strand, tijdens het piratenfeest", haalde Brody als voorbeelden aan. "Dat zijn de twee situaties waar ik van te voren over heb nagedacht. Als ik drama zou veroorzaken, wist ik zeker dat het een vuurwerkshow werd.”
"Ik deed mee aan Ex On The Beach om bekend te worden en volgens mij is dat aardig goed gelukt.”

Bekijk hier de andere kant van Brody Bad: