Niels en Rosanna willen nóg een keer meedoen aan Temptation Island!

Films & Seriesjul 30 2019, 16:20
Niels en Rosanna deden al twee keer mee aan Temptation Island en beide keren ging het helemaal mis. Toch wil het koppel nóg een keer meedoen aan het verleidingsprogramma, zo vertelden ze tegen Shownieuws .
Tijdens hun eerdere deelnames lieten zowel Niels als Rosanna zich verleiden, waardoor hun relatie ten einde leek. Toch kwamen de twee telkens weer bij elkaar en inmiddels hebben ze zelfs trouwplannen. Toch willen ze voor die tijd nog een keer meedoen. “We horen zo vaak van mensen: ‘Wanneer doen jullie weer mee? Het was toen zo leuk!’”, zegt Rosanna. “Ja, heel erg leuk”, voegt Niels toe.
Op de vraag wat hun relatie zo sterk maakt, grapt Rosanna: “We hebben gewoon heel goede seks." Ze heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat het ze deze keer wel gaat lukken om het programma zonder kleerscheuren door te komen. Hun trouwplannen moeten er een stokje voor steken dat ze weer in de fout gaan: “Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja..."