Skip to main content

In het programma First Dates gaan de dates vaak viraal. Dit keer is dat weer het geval. Aangezien tijdens deze date de man niet wil betalen omdat hij geen geld heeft. Hij vraagt meerdere keren of de dame in kwestie het etentje wil betalen, maar ze lijkt verbaasd en vraagt of hij echt geen geld heeft.

Man heeft geen geld en kan niet betalen

Aan het einde van de aflevering is het altijd de vraag hoe het gaat aflopen. Willen de twee weer op date? Of was het een eenmalige date? Tijdens deze date is er discussie rondom het betalen. De man zegt over het betalen van de rekening: “Ik ga kijken. Dat wil niet zeggen dat ik ga betalen”. Waarop de dame verbaasd reageert: “Oh oh, is goed”. Totdat hij het volgende zegt: “Ik zeg je eerlijk, ik heb geen doekoe, man. Ik heb geen geld”. De dame in kwestie lijkt verward en vraagt zich af of hij echt geen geld heeft. Totdat hij vraagt of ze wil betalen en zij vervolgens zegt: “Wil je echt dat ik betaal?”.

Hij is duidelijk en herhaalt nogmaals dat hij echt geen geld heeft: “Ik heb echt geen geld, ik ben skeer man.” Hij heeft volgens zichzelf de tank betaald en heeft daardoor geen geld meer. De dame lijkt teleurgesteld als hij de rekening bij haar neerlegt: “Oh, ja? Ga je hem aan mij geven? Serieus?” Totdat ze vervolgens met een andere oplossing komt: “Wil je splitten?” Dat kan hij ook niet. Hij vindt dat de vrouw ook weleens mag betalen: “De vrouw mag ook weleens betalen” en ze lijkt er uiteindelijk toch geen probleem mee te hebben aangezien ze de rekening betaalt.

Veel reacties op First Dates

Er wordt volop gereageerd op de video van First Dates: “Als ik haar was zou ik netjes de helft betalen en hem maar uit laten zoeken hoe hij zelf weg komt daar” “Het maakt niet uit of je man of vrouw bent. Als je uiteten gaat zorg je gewoon dat je het kan betalen. Zo niet ga je niet. Ervanuit gaan dat de ander betaald is gewoon respectloos” “Willen jullie elkaar nog een keer zien 😂” en iemand anders schrijft: “Je ziet dat hij z’n lach niet kan inhouden, ik ga kijken vanavond haha ik ben benieuwd” en iemand anders vind hem een loser: “Als ik uiteten ga dan ga ik er vanuit dat een ander voor mij betaald. Rennen meid! #wateenloser“. Zijn ‘straattaal’ irriteert kijkers ook: “Wat een griezel met die vreselijke straattaal! Wegwezen!!”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, BNNVARA