Skip to main content

Miljoenen gamers kregen eindelijk de langverwachte GTA 6 trailer te zien afgelopen week. Iedereen is enthousiast en kan niet wachten, één persoon is echter niet zo blij. Deze persoon claimt dat hij ongevraagd als een parodie personage in de game zit: De Florida Joker.

Florida Joker

De man met de vele gezicht tattoos werd bekend na een arrestatie in 2017 voor het richten op auto’s met een wapen. Door zijn extreme uiterlijk ging hij viraal als de “Florida Joker”, zijn echte naam is Lawrence Sullivan. Hij meent dat Rockstar hem geld schuldig is en confronteert de makers.

GTA 6

“Iedereen zegt dat ik hallucineer”, zegt Sullivan in een video hieronder te zien, “Dat ik niet de Joker uit GTA 6 ben. Haal jullie verdomde goudklompjes eruit. Dat ben ik. Dat ben ik. We moeten praten, GTA. We moeten praten. Of niet, je moet me een miljoen of twee geven.”

“Jullie hebben allemaal mijn beeltenis afgepakt, jullie hebben allemaal mijn leven genomen. Zag je dat personage met die facetats, weet je waarop dat geïnspireerd is? Op mij. Zoek me maar op, Florida Joker. Dan weet je waar ik het over heb.”

Rockstar

Tot nu toe is er geen update van Rockstar of Sullivan die bevestigt dat een van beide partijen contact heeft opgenomen of dat er een compromis is gesloten.

Bekijk hier de video van zijn dreiging, en zijn verhaal

Via YT