Skip to main content

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu is het officieel: Gaby Blaaser en haar vriend Robin zijn uit elkaar. Gaby is niet meer samen met de vader van haar dochtertje Isabella. Ze reageert met een statement.

Gaby Blaaser bevestigt breuk relatie

Het volledige verhaal van Gaby: “Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de oneindige liefde van het moederschap heb mogen ervaren, en het vervult me met trots. Het is een buitengewoon gevoel dat alleen maar sterker wordt. De vader van mijn dochter en ik hebben echter besloten om aparte wegen in te slaan. We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang. Mijn dochter’s welzijn is mijn prioriteit, en haar toekomst belooft veel. Bedankt voor jullie steun en liefde. ♥️

Reageert met statement

Gaby meldt in haar statement o.a. ‘Mijn dochters welzijn is mijn prioriteit, en haar toekomst belooft veel.’ Over de reden waarom meldt Gaby niets. Geruchten over ontrouw gingen al eerder rond, Gaby werd ook gespot met een man en de twee zouden op date zijn volgens Yvonne’s spionnen.

Bekijk hier de beelden en geruchten:

Via IG Gaby