‘Deden’ Gaby Blaaser en Rick Brandsteder het tijdens The Bachelorette? ‘Laten we 1 gezellige avond hebben samen’

Gaby Blaaser en Rick Brandsteder

Afgelopen woensdag ging het nieuwe programma The Bachelorette van start, waarin achttien mannen de strijd aangaan om het hart van Gaby Blaaser te veroveren. De eerste die echter ‘scoorde’ bij de blondine, is presentator Rick Brandsteder geweest, zo denkt Monica Geuze.

Chemie Gaby Blaaser en Rick Brandsteder

In het napraatprogramma Videoland Viewing Party keek Monica, samen comedian Edson da Graçamet, naar de eerste aflevering van The Bachelorette en valt hen beiden hetzelfde op. Er is namelijk een wel heel sterke chemie tussen Gaby Blaaser en Rick Brandsteder. “Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen?” roept Monica verbaasd uit. “Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen.” Edson is het roerend met haar eens: “Toen ze aankwamen, Rick pakte haar zo beet dat ik dacht: wil je kans maken, wil je een roos?” Monica vult aan: “Ik dacht ook: wat is dit voor chemie?”

Daar blijft het niet bij, Edson: “Mogen we dit zeggen? Want ik dacht van: ‘Eeeh…’, waarop Monica vervolgt: “Ouwe gluiperd. Hebben jullie niet gewoon de eerste avond, want nu kan het nog… Laten we één gezellige avond hebben samen.”

Echte kant

In de eerste minuten vertelt Gaby over zichzelf: “Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.” Eerder vertelde de actrice, presentatrice en influencer al dat ze niet alleen aan het programma meedeed om de liefde te vinden, maar ook om haar ‘echte’ kant aan de wereld te laten zien. “Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben”, vertelde Gaby. “Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”

Bekijk hier de trailer van The Bachelorette:

Bron & beeld: Shownieuws, Love & Reality, Youtube

Check ook: