Gaby Blaaser krijgt knallende ruzie met andere BN’er

Gaby Blaaser ruzie

Behalve dat ze de hoofdrol speelt in de serie The Bachelorette, was Gaby Blaaser deze week ook te zien het programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld te bewonderen. Daarin Gaby Blaaser ze met Rintje Ritsma door Bulgarije, maar dat ging even niet helemaal goed toen ze flink ruzie kregen.

In het programma rijden twee Bekende Nederlanders samen over een van de gevaarlijkste wegen van de wereld. Gaby en Rintje lijken het totaal niet met elkaar te kunnen vinden. De oud-schaatser stoort zich mateloos aan de rijkwaliteiten van Gaby: “Jij drukt gewoon serieus de koppeling meteen in als je gaat remmen. Dat is onveilig en daardoor wordt je remweg alleen maar langer.”

Op een gegeven moment is Gaby de kritiek dan ook meer dan zat en snauwt: ”Jij zit wel echt de hele tijd op mijn rijstijl te letten. Jij kunt beter rijden en dat is helemaal prima, maar dan moet je ook gaan rijden en niet zo op mij letten. Je doet nu net of ik op een bergweggetje rij van een bij een. Ik rij gewoon en ik rem, en schakel terug. Dat zal jij misschien sneller doen, maar ik doe dat niet zo snel.”

“Dus als jij vindt dat ik niet veilig rijd en dat jij daar bang van wordt, dan moeten we wisselen. Maar stop met de hele tijd commentaar geven op mijn rijden, wordt er een beetje moe van”, vervolgt Gaby, waarop Rintje vraagt of ze haar rijbewijs bij een pakje boter heeft gekregen. Gaby antwoord: “Ja, eigenlijk wel. Ik heb alles in een keer gehaald, dus zo slecht zal ik wel niet rijden..”

Check de ruzie van Gaby Blaaser en Rintje Ritsma hier:

Bron & beeld: Love & Reality, Man-man.nl

Lees ook: