Gaby Blaaser had opvallende eis voor casting The Bachelorette-vrijgezellen

The Bachelorette

The Bachelorette, het datingprogramma waarin Gaby Blaaser op zoek ging naar een nieuwe vriend, kwam afgelopen week ten einde. Hoewel Joey het programma won, bleek de relatie bij terugkomst in Nederland geen stand te houden. Dit verbaast deelnemer André Montijn niks, zo vertelt hij tegen website In De Buurt.

“In mijn ogen vind je de liefde niet als je in korte tijd met achttien heren gaat daten”, aldus de Zwollenaar, die wel snapt dat Joey uiteindelijk won. “Ik denk dat hij een terechte winnaar was. Een hele lieve jongen, de ideale schoonzoon. Van te voren wist ik het niet zo, maar achteraf dacht ik: hij verdient het. Maar helaas.”

De cocktailshaker moest het programma al in de derde aflevering verlaten, en denk dat de reden daarvan vooral zijn leeftijd was. “Ze vroeg hoe oud ik was en ze was verbaasd dat ik 41 zei. Blijkbaar had ze het productieteam de opdracht gegeven om mannen te casten tot en met 37 jaar. Toevallig diezelfde avond viel ik af.” Dit is opvallend, aangezien Gaby na het programma zei dat ze Joey uiteindelijk te jong vond en nu alleen nog maar mannen wil daten die minstens even oud zijn.

“Ik denk dat dit voor Gaby een mooie carrièreboost was”vervolgt André. “Liefde vinden in korte tijd bij achttien mannen is toch niet te doen?” Voor de reünie in de laatste aflevering werd André niet meer uitgenodigd. “Ik werd wel gebeld door de productie, maar vanwege corona konden ze mij niet uitnodigen. Bullshit, zei ik. Ik ben gewoon niet interessant genoeg voor de kijkcijfers. En dat beaamden ze..”

The Bachelorette
The Bachelorette

Na afloop van The Bachelorette liet Niek zich boos uit over Gaby:

Bron & beeld: RTL Boulevard, Love & Reality, Youtube

Lees ook: