Skip to main content

De ex van Gordon, Gavin, zou volgens de nieuwste berichten helemaal klaar zijn met Gordon. Gavin zou er namelijk over nadenken om aangifte te gaan doen tegen zijn ex.

Deze week postte juice koningin Yvonne een verrassende twist over de ex-geliefden, dankzij een van haar spionnen in Amsterdam. De desbetreffende spion woont vlak achter Gordon in Amsterdam Noord en kwam iets opvallends tegen op de gay datingapp Grindr.

Op de app verschijnen de profielen van mensen die fysiek het dichtstbij zijn namelijk bovenaan. Een profiel met de naam en foto van Gavin was bij hem bovenaan, dat wil zeggen dat de gebruiker van dat profiel dus erg dichtbij moet zijn. Deze dingen wijzen er dus op dat Gordon’s kersverse ex misschien weer bij hem op de bank zit!

Gordon zou volgens de berichten die nu rondgaan een nep-profiel van Gavin aangemaakt hebben. “Gordon leek het zelf een goed idee om een nep account aan te maken. Dit account heeft hij met spelfouten gemaakt, waardoor hij direct door de mand viel.” zo meldt Roddelpraat.

Evert Santegoeds heeft Gavin gesproken en de man meent dat hij gewoon nog in Melbourne was. Gavin zou geschrokken hebben gereageerd: “Ik ben al maanden niet op die site geweest, na deze slechte ervaring”. Nu zou hij dus van plan zijn een aangifte te gaan doen, volgens de geruchten.

Hieronder de post en meer info:

Bekijk hier de video