Skip to main content

Gers Pardoel is gespot met een jongere dame uit EOTB. Hij zou het namelijk gezellig hebben gehad met EOTB-ster Lie Meurs. Ze zouden beiden vrijgezel zijn op het moment.

Gers Pardoel en EOTB-ster

Een volger van het juicekanaal RealityFBi deelt een bericht wat ze ontvangen van een volger omtrent Gers Pardoel en Lie Meurs: “Hoihoi!! Wat juice hier lk was met uiteten bij de Berlage in Eindhoven. En achter ons zaten Gers Pardoel en Lie Meurs samen! Graag anoniem blijven.”

Het zou een interessante ontwikkeling zijn volgens RealitFBI. Ze hebben navraag gedaan en ze zouden het erg gezellig hebben gehad. Daarnaast zijn ze beide single op het moment. Lie Meurs zou het eerder met Fabrizio van Temptation Island hebben geprobeerd.

Ex Gers Pardoel haalt uit

Onlangs haalde de ex van Gers nog uit naar hem. De moeder van zijn kinderen was namelijk helemaal klaar met zijn wangedrag en besloot een boekje over hem open te doen op social media. Zo beschuldigde ze hem ervan haar op te lichten en zijn kinderen te gebruiken om geld te verdienen. “Dat jij en je carrière OP zijn, wisten we al een tijdje’, schrijft zijn ex op haar Instagram Story. ‘Dat jij de moeder van je kinderen, je ex-business partner zodanig hebt opgelicht, weten we nu ook. Lord have mercy on your soul. Bekijk hier de details en beelden

Bekijk hier de details en beelden

Bron: Instagram, RealityFBI