Skip to main content

Bizar nieuws over Tim Hofman: een man uit Breda is vorige maand opgepakt. De man is namelijk met een vuurwapen en mes het BNNVARA-gebouw in Hilversum binnengelopen. Hij zei dat hij spraakmakende presentator wilde doden.

Gewapende man zoekt Tim Hofman

Dat heeft BNNVARA bekendgemaakt en het nieuws is bevestigd. Het incident gebeurde 6 september in de avond. “De man meldde zich bij de beveiliging, waarna de politie werd ingeschakel. De verdachte was al eerder die dag in het pand geweest om via de receptie een ontmoeting te regelen met Tim. Omdat dat niet gelukt was, keerde hij ’s avonds terug.” aldus de verklaring van BNNVARA bij NU.nl.

Motief

Het motief van de man is nog onduidelijk, hij zou in ieder geval geen ex-werknemer zijn en werkt niet bij een oproep. Het gaat ook niet om iemand die door Hofman in BOOS werd geconfronteerd of om een andere reden in het programma te zien was.

Tim Hofman

BNNVARA-directeur Lonneke van der Zee: “De eerste zorg is uitgegaan naar Tim, de beveiliger en receptiemedewerker in kwestie en het redactieteam van BOOS“. “Vanzelfsprekend had het nieuws over deze gebeurtenissen grote impact. Zij hebben de hulp gekregen die nodig is om dit te kunnen verwerken. Het is weerzinwekkend dat we te maken hebben gehad met zo’n ernstig incident.”

Bekijk hier een eerdere confrontatie bij Tim Hofman. Hij werd thuis opgezocht door Tattoo Koning:

Via NU.nl, BNNVARA