Skip to main content

Glennis Grace zou het gezellig hebben met een man. Volgens een bron werd de zangeres gezien terwijl ze intiem was met een man tijdens het optreden van Tabitha.

Gespot

“Een spion heeft haar leven geriskeerd door een poging te wagen een filmpje te maken van Glenda en haar nieuwe vriend Boyd. Ze waren afgelopen zaterdag samen in Tivoli bij het optreden van Tabitha en stonden hier op het rookbalkon te vapen”, aldus Yvonne Coldeweijer.

Nieuwe liefde?!

Op de beelden zou het gaan om de zangeres en is ze buiten aan het vapen met een man. Hij is niet duidelijk in beeld te zien. Wel geeft een spion, een omschrijving van hem. Het zou gaan om een man met een blonde man met knotje gaat. Het is duidelijk te zien dat hij haar om haar middel vasthoudt. Het zou niet de eerste keer zijn dat de Glennis Grace met hem wordt gespot. Eerder werden ze op Curaçao ook samen gespot.

De zangeres heeft zelf nog geen verklaring gegeven of ze daadwerkelijk in een nieuwe relatie zit.

Breuk

Vorig jaar zette Grace een punt achter haar relatie met Dion Kars. Dezelfde man waarmee zij verdachte was in de zaak omtrent de jumbo-rel. De twee hebben kort daarna een statement naar buiten gebracht maar wilde verder niets kwijt over de breuk.

Bekijk de beelden hier:

Glennis Grace

Bron: @lifeofyvonne

Leave a Reply