Glennis Grace ontkent slaan en bedreigen in Jumbo! Zoon laat wonden zien (Video)

Glennis Grace heeft voor het eerst haar hele verhaal gedaan op TV over het incident bij de Jumbo supermarkt. Ze deed dat te gast bij Jinek, en had nieuwe onthullingen, ontkenningen en bekentenissen.

Glennis Grace bij Jinek

Glennis begint haar verhaal met terugkijken: “Een nachtmerrie, als ik erop terugkijk. Ik hoop dat we eruit komen met z’n allen en ik hoop dat het gewoon goedkomt uiteindelijk. Dat ik dit uiteindelijk achter me kan laten en verder kan met leven.”

Glennis ontkent slaan en bedreigen

Glennis zegt dat haar zoon Thony met een bebloed gezicht thuis van het boodschappen kwam. Ze ging verhaal halen, en zegt dat ze een blackout kreeg toen ze uitgelachen werd. “Ik heb niemand geslagen maar gaf wel een duw in het gezicht. Ik heb niet gevochten, maar er was paniek, veel rond aan het rennen achter elkaar.”

Glennis heeft ook niemand bedreigd zegt ze. “Ik ben moeder, ik wil mijn kind niet zo zien. Het is onwijs uit de hand gelopen, wat absoluut niet de bedoeling was. Ik zit hier niet mezelf te verdedigen. Ik begrijp heel goed wat mensen gevoeld hebben, het is verschrikkelijk.”

Bekijk hieronder de verwondingen van Thony, fragmenten van Glennis en het hele verhaal:

Via RTL Boulevard Jinek