Skip to main content

Glennis Grace is opnieuw geschrapt van de line-up van een concert. Dit keer gaat het om een nieuwe editie van ‘Beste Zangers Live’, de organisatie kwam zelf met een statement naar buiten om dit te bevestigen.

Statement

“We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt om een optreden van Glennis ten volle tot zijn recht te laten komen”, geven zij aan in het bericht.

‘Erg pijnlijk’

Het optreden van Glennis Grace wordt waarschijnlijk afgezegd door het geweldsincident, waardoor Glennis voor een lange tijd mee in opspraak kwam.

Glennis vindt het naar eigen zeggen ‘erg pijnlijk’ dat ze nu óók door Beste Zangers is gecanceld. “Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt ze erg pijnlijk”, vertelt haar management aan RTL Boulevard.

‘Het is te heftig, te veel en onverwacht’

Op Instagram laat Glennis ook van zich horen met een emotionele post. “Soms kun je niet uitdrukken wat je bedoelt, omdat er geen woorden zijn voor wat je voelt”, luidt de tekst die Glennis deelt. 

“Het is te heftig, te veel en onverwacht. Er bestaat nu even niks dat de situatie verzacht. Je kunt alleen maar de tijd nemen om alles te ondergaan. Dan zal je zien dat uiteindelijk de zon weer aan de hemel zal staan.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Kijk, Instagram

Leave a Reply