Skip to main content

Het is al een tijdje stil rondom Gordon en daarom stelden meerdere mensen de vraag aan Juicechannel wat Gordon op het moment doet en hoe het met hem gaat. Hij zou niet aanwezig zijn geweest bij het personeelsfeest van zijn zaak Blushing en zat op dezelfde vlucht als Ali B naar Dubai.

Gordon niet aanwezig op personeelsfeest

Juicechannel meld het volgende rondom Gordon: “Gisteren in ons vragen rondje hebben wij het kort gehad over Gordon en dat het momenteel erg stil rondom hem is. Later hebben wij een bron gesproken en die gaf aan dat er gisteravond een personeelsfeest was van Blushing de zaak van Gordon. Gordon heeft afgezegd en was er zelf niet bij aanwezig. Wat zou er aan de hand zijn?”

Gordon op dezelfde vlucht als Ali B

Vervolgens ontvangen ze meerdere tips over Gordon. Hij zou vorige week op een vlucht zijn gezien richting Dubai. Op dezelfde vlucht zou Ali B ook hebben gezeten. Gordon is geen onbekende in Dubai aangezien hij daar woont en Ali B is er de laatste tijd ook veel te vinden.

Ali B samen met Boef gespot in Dubai

Niet alleen Gordon is mysterieus maar hetzelfde geldt voor Ali B. Een ander volger van Juicechannel zou Ali B samen met Boef hebben gezien in een café in Dubai. Er zouden meerdere mensen op de foto zijn gegaan met Boef maar niemand zou op de foto zijn gegaan met Ali B. Dit zou Ali niet leuk hebben gevonden en hij zou er niet heel tevreden hebben gezeten.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel DenD