Skip to main content

Gordon laat zich niet zomaar wegzetten als junkie of mishandelaar! Hij schrijft twee superlange berichten op Instagram en hangt daarbij alle vuile was buiten. Hij plaatst screenshots van gesprekken tussen hem en zijn ex en noemt Santegoeds een stuk stront. Bovendien zegt hij dat Santegoeds Gavin flink betaalde voor wat Gordon “een interview vol leugens” noemt.

Niet zo chic

“Ik wilde eerst niet reageren, maar aangezien je valse beschuldigingen maakt, moet ik wel.”, begint de zanger. “Helaas hou ik nog van je, want ik kan mijn gevoel niet zomaar uitzetten, al zal vandaag waarschijnlijk een keerpunt zijn.” Samengevat zegt hij dat hij inderdaad Gavin eerst ontmoette via Grindr, maar dat ze samen besloten dat het “niet zo chic” was om dat te zeggen tegen de media.

De verloving

Ook zegt hij dat het zeker niet zijn eigen idee was om te gaan verloven, maar dat hij wel vragen beantwoordde over waar hij het liefst wilde verloven en welke ringen hij mooi vond. Volgens Gordon plande Gavin de hele verloving zelf, maar mocht Gordon wel aan het eind zelf even afrekenen voor het hele gebeuren.

Stuk stront Santegoeds

In de post staan screenshots waarin duidelijk staat dat Gavin belooft als vrienden uit elkaar te gaan en geen slechte dingen over hem te zeggen. Volgens Gordon heeft Santegoeds Gavin flink betaalt om zijn gedachte te doen veranderen. Hij zegt dat hij achteraf niet kan geloven dat hij niet zag dat Gavin alleen maar op zoek was naar een rijke man. Hij sluit af met even laten weten dat Gavin ontzettend veel volgers erbij heeft dankzij hem. Maar dat Gavin hele lelijke dingen over die volgers zei. Als boontje om zijn loontje komt, zullen zijn nieuwe volgers met het vertrek van Gordon ook Gavin achterlaten.

Bekijk de beelden hieronder:

gordon
gordon
gordon

Bron: Instagram

Leave a Reply