Skip to main content

Gavin Rozario, zoals de ex-verloofde, van Gordon heeft doet nu zijn kant van het verhaal. De afgelopen week zijn de twee veelvoudig in de spotlight geweest na hun kortstondige verloving. De reden van de breuk maakt hij nu bekend in een interview.

Boekje open

De relatie zou toch niet rozengeur en maneschijn zijn. Gordon ontmoette Gavin via datingsapp Grindr. Hij onthult nu de reden van de breuk in Privé. De zanger zou Gavin hebben gevraagd om hem ten huwelijk te vragen. Het zou dus een vooropgezet plan zijn geweest. Wat de emmer uiteindelijk heeft doen overlopen, waren de woedeaanvallen en jaloezie van de zanger.

“Het ene moment hemelt hij je helemaal op, het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot”, laat hij weten. Er zouden meerdere momenten zijn geweest waar hij stemmingswisselingen zou hebben.

‘Verslaafd’

De zanger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij te kampen had met verslavingsproblemen. Hij was al enige tijd clean en nuchter maar dit zou toch niet helemaal kloppen. Ook dit zou volgens de ex-verloofde een rol hebben gespeeld in de breuk.  

“Gordon zat tijdens de nacht dat ik mijn telefoon kwijt was flink aan de drugs, terwijl hij mij twaalf uur lang boze en kwaadaardige berichtjes stuurde. Hij zat door de drugs in een slechte flow, verklaarde hij later.”, verklaart hij.

‘Hulp nodig’

De zanger zou ook hebben gedreigd om uit het leven te stappen. Hij ontving een afscheidsbrief – met namen van ook 5 BN’er – die hem hadden teleurgesteld. Gavin hoopt dat hij zo spoedig mogelijk hulp gaat zoeken. Ook Yvonne Coldeweijer heeft een deskundige gesproken over dit gedrag. Dit gedrag zou herkenbaar zijn bij mensen die een verslaving hebben.

Bekijk het volledige verhaal hier:

Gordon
ex-verloofde
Gordon

Bron: @lifeofyvonne

Leave a Reply